Kööginoad

Sharpy e-poest leiad kööginoad, mis on tõestanud oma töökindlust ja vastupidavust juba mitmeid aastakümneid.

Kyocera keraamilised kokanoad omavad mitmeid eeliseid võrreldes traditsiooniliste terasest söögiriistadega. Olgu siinkohal vaid välja toodud nii nende ülim teravus ning metallimaitse ja -lõhna puudumine. Kyocera kööginoad hoiavad oma maksimaalset teravust suisa aastaid ilma, et neid oleks vajadus vahepeal teritada. Otse loomulikult on keraamilised kokanoad ka määrde- ja roostekindlad.  Nende nonstick pind muudab nad hõlpsasti puhastatavateks ning kaalult kergeks. Seega on nende kasutamine sinu jaoks vaid puhas rõõm.

Eraldi tasuks esile tuua kõrgtehnoloogilise keraamika, millest kööginoad on valmistatud. Seda materjali nimetatakse tsirkooniumoksiidiks, mis jääb oma tugevuselt alla vaid teemandile. Seega on tegemist äärmiselt kõva, kulumiskindla ja inertse materjaliga.

Üldotstarbelised Santoku kokanoad on mõeldud nii viilutamiseks, tükeldamiseks kui ka peenestamiseks. Need Jaapani kööginoad on hästi tasakaalustatud tänu tera ja käepideme täpsele kaalule ning harmoonilisele koostööle. Oma disainilt on nad õhemad, kergemad, lühemad ja tugevamad, kui traditsioonilised Läänes tuntud kokanoad.

Nakiri kööginoad on mõeldud eelkõige köögiviljade lõikamiseks, kuid on tublid abilised ka näiteks kondita liha ja puuviljade lõikamisel ning maitsetaimede hakkimisel. Noa lai ja õhuke tera võimaldab ühtlaselt sirget lõiget. Tänu sellisele disainile on tagatud võimalus lõigata ka äärmiselt õhukeselt lõhkumata seejuures köögiviljade viile.

Näitan kõiki 7 tulemust