Kööginoad

Meie kööginugadele võid kindel olla, sest need on tõestanud oma töökindlust ja vastupidavust juba aastakümneid.

Kyocera keraamilised noad omavad võrreldes traditsiooniliste terasest söögiriistadega mitmeid eeliseid. Need on ülimalt teravad, neil puudub metallilõhn ning nad ei jäta toiduainetele külge metallimaitset. Kyocera kööginoad püsivad aastaid teravad, ilma et neid oleks vaja teritada. Otse loomulikult on keraamilised kokanoad ka määrde- ja roostekindlad. Nad on hõlpsasti puhastatavad ning kaalult kerged. Nende kasutamine on puhas rõõm!

Kyocera noad on valmistatud kõrgtehnoloogilisest keraamikast – tsirkooniumoksiidist, mis jääb oma tugevuselt alla vaid teemandile. Tegemist on äärmiselt kõva, kulumiskindla ja inertse materjaliga.

Üldotstarbelised Santoku kokanoad on mõeldud nii viilutamiseks, tükeldamiseks kui ka peenestamiseks. Need Jaapani kööginoad on hästi tasakaalustatud tänu tera ja käepideme täpsele kaaluvahekorrale ning oma disainilt on nad õhemad, kergemad, lühemad ja tugevamad kui traditsioonilised Läänes tuntud kokanoad.

Nakiri kööginoad on mõeldud eelkõige köögiviljade lõikamiseks, kuid on tublid abilised ka näiteks kondita liha ja puuviljade lõikamisel ning maitsetaimede hakkimisel. Noa lai ja õhuke tera võimaldab ühtlaselt sirget lõiget. Nende nugade abil saad lõigata tõeliselt õhukesi, peaaegu läbipaistvaid viile.

Kyocera pakub oma nugadele eluaegset garantiid. Kui Su nuga kahjustub, parandab Kyocera Tycom Corp selle ära või asendab uuega.

Näitan kõiki 7 tulemust