Kööginoad

Meie kööginugadele võid kindel olla, sest need on tõestanud oma töökindlust ja vastupidavust juba aastakümneid.

  • Kyocera

  • Santoku

  • Nakiri

Kyocera keraamilistel kokanugadel on võrreldes traditsiooniliste terasest söögiriistadega mitmeid eeliseid. Need on ülimalt teravad, neil puudub metallilõhn ning nad ei jäta toiduainetele külge metallimaitset. Kyocera kööginoad püsivad aastaid teravad, ilma et neid oleks vaja teritada. Otse loomulikult on keraamilised kokanoad ka määrde- ja roostekindlad. Nad on hõlpsasti puhastatavad ning kaalult kerged. Nende kasutamine on puhas rõõm!

Kyocera noad on valmistatud kõrgtehnoloogilise keraamikast – tsirkooniumoksiidist –, mis jääb oma tugevuselt alla vaid teemandile. Tegemist on äärmiselt kõva, kulumiskindla ja inertse materjaliga.

Näitan kõiki 7 tulemust