Kirjeldus
Viilutamisnuga on mugav luksus
Viilutamisnuga pole köögis hädavajalik, kuid mugavust armastava kodukoka jaoks on see suurepärane abivahend. Sale nuga on ideaalne õhkueste ja korrapäraste viilude lõikamiseks, sest üliterav tera libiseb toiduainetest läbi ilma nende tekstuuri rebestamata.
Viilutamiskunst võib tunduda mõttetu peenutsemisena, kuid võtame näiteks veiseprae – õhukesed lihalõigud lihtsalt maitsevad paremini. Kartuliviilud kartulivormi jaoks, õunaviilud koogile, suitsulõhe viilud, juustuviilud, tomativiilud – kui mõtlema hakata, tuleb viilutamist köögis alatihti ette ja miski ei viiluta täiuslikumalt kui see viilutamisnuga.
Nuga, mis võlub oma väljanägemise ja teravusega
Nagu kõiki Kyocera nuge, iseloomustab ka 13-sentimeetrist viilutamisnuga žilett-terav keraamiline tera ja elegantne disain. Valmistatud erakordselt tugevast tsirkoon-keraamikast, on nuga lisaks haruldasele teravusele ka suure purunemis- ja kulumiskindlusega, tänu millele on tera lõikeomadused püsivad. Siiski – ka kõige vastupidavamad noad vajavad vahetevahel teritamist ning selleks soovitame kasutada Kyocera teemantteritajat.
Viilutamisnoa silmapaistvate omaduste hulka kuulub ka selle uskumatu kergus. Noa kerge kaal ja ergonoomiline käepide muudavad selle kergesti käsitletavaks ja kõik lõiketööd sujuvaks ning kiireks.
Korduma kippuvad küsimused
Miks on jaapani noad nii populaarsed?
Jaapani üle 600-aastane mõõkade ja nugade valmistamise traditsioon on vana ja väärikas. Sajandite jooksul on jaapanlased oma terariistade loomise oskust täiuslikkuseni lihvinud ja täna on Jaapani noad kõikjal maailmas tuntud oma erakordse tugevuse, vastupidavuse ja teravuse poolest.
Võrreldes muude nugadega on Jaapani tooted kergemad ja paremini tasakaalus. Nad on valmistatud tugevamast ja õhemast terasest ning püsivad tänu sellele kauem teravad. Tänu kõigile neile silmapaistvatele omadustele on Jaapani noad on pälvinud ülemaailmse tuntuse ja professionaalsete kokkade tunnustuse.
Piret –
Igas kodus vaieldamatult asendamatu nuga. Igati seda raha väärt.
Egert –
Aitähh hea soovituse eest